Til forsiden af Blueday.dk
 
--»  

Sikkerhed & Alarmer

Hus & Have -» Sikkerhed & Alarmer

Kategori for online salg af diverse sikkerheds apparater og privatalarmer til fx. boligen

1

BoligAlarmer.dk

BoligAlarmer.dk er blandt Danmarks førende internetforhandlere af de populære abonnementsfri HouseGuard tyverialarmer (fastnet og GSM). Vi sælger desuden udstyr til tv-overvågning/videoovervågning samt andre sikringsprodukter til både private og erhverv.Handl direkte på vores webshop, eller kontakt os på mail eller telefon for gratis rådgivning – eller et uforpligtende tilbud..
2

CamSecure.dk - Online Videoovervårgning - Enkelt og effektivt!

CamSecure.dk – tilbyder online videoovervågning, enkelt og effektivt!Det tager kun 5 minutter at få overvået din virksomhed eller privaten, i tilfælde af inbrud gemmes video billederne via internettet, og er sikret med det sammeOnline videoovervågning uden besværOvervåger konstant virksomhedens værdierFølg selv med via internet eller mobiltelefonKræver kun et strømstik og en internetforbindelse.
3

Engeltoft Kommunikation

EDB installationer, IHC Net, tele-installationer, antenne og parabolanlæg, porttelefonanlæg, samtaleanlæg, TV- og videoovervågning, adgangskontrol, alarmanlæg, intern brandvarsling. Hvidovre. Vi er et mindre firma, som udføre alle former for el-tekniske installationer og har specialiseret os i installation af kommunikations og sikringsanlæg..
4

Hivision Alarm - GSM alarmer til private

HiVision Alarm er din leverandør når det gælder en prisbillig men seriøs løsning til sikring af din bolig. Hold ubudende gæster fra døren med en GSM Alarm, blive varslet ved røgudvikling, tryghed med overfaldsknap ja mulighederne er mange. Kig forbi www.hivision-alarm.dk og sammensæt din alarmløsning.
5

HouseGuard

Slip for de dyre regninger til alarmselskabet – skift til en HouseGuard abonnementsfri alarm. Alarmsystemet er trådløst og fås både i fastnet- og GSM-udgave. Det store udvalg af tilbehør som f.eks. bevægelsessensorer, røgalarmer/brandalarmer, tågesikring, gasalarm, væskealarm, panikknap/overfaldsalarm mv. sikrer, at du kan få et alarmsystem, som passer til netop dine behov.Vi rådgiver gerne om køb af alarm og giver et uforpligtende tilbud..
6

Jysk Sikrings Service

Salg Af Trådløse Boligalarmer / Videoovervågning / Tågekanoner For Private & Erhverv. Med Support Til Montering & Programmering.
Ring / Mail For Vejledning På Produkterne Eller Tilbud Incl. Montering. Kontakt Et Proffessionelt Sikrings Firma Med Flere Års Erfaringer Indenfor.
7

Privatalarm

Falck kan installere en privatalarm til dig på ca. to timer. Når privatalarmen er oprettet og installeret, skal du blot betale et løbende abonnementsbeløb.Når du vælger at få en privatalarm fra Falck, kan du nemt styre alarmsystemet med via sms eller ved hjælp af en fjernbetjening..
8

Privatealarmer.dk

Inden for de seneste fem år, er det blevet mere og mere normalt at have en alarm installeret i boligen.
Først og fremmest fordi de fleste af os søger større tryghed, i en tid hvor der er tendens til et fortsat stigende antal indbrud i huse, lejligheder og sommerhuse, men også fordi anskaffelsen på en Privatalarm i dag er til en ganske lavpris.
F.eks. er det væsentlig billigere, end det man betaler i forsikring på sin bil!.
9

SecPro Sikring A/S

SecPro Sikring A/S er en engrosvirksomhed inden for salg af trådløse, abonnementsfri alarmsystemer (HouseGuard fastnet- og GSM-tyverialarmer), tv- /videoovervågning samt andre højkvalitets-sikringsprodukter, der henvender sig til såvel virksomheder som private.Vi søger løbende nye forhandlere og installatører til vores alarm- og overvågningsprodukter. Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for at blive forhandler eller installatør..
10

SECUBI videoovervågning

Med en overvågningsløsning fra SECUBI er man som kunde sikret videoovervågning i god kvalitet til gunstige og konkurrencedygtige priser. SECUBI udbyder en række færdige pakkeløsninger, men skræddersyr og individuelle løsninger inden for overvågning til private og erhverv.SECUBI gør videoovervågning nemt og effektivt..
11

SecVision

SecVision forhandler tv-/videoovervågningsudstyr til private og erhverv. Hos os finder du både analoge overvågningskameraer og IP-kameraer/netværkskameraer/LAN-kameraer, harddiskoptagere, harddiske og andet tilbehør. Alle vore produkter er i højeste kvalitet.Få en demonstration af vores produkter kameraer enten live over internettet eller i vores showroom i Kolding. Vi giver gratis rådgivning og support – og et uforpligtende tilbud..
12

Sikkerhedseksperten - Vi rådgiver om brandsikkerhed

Gennem krav til høj kvalitet, service og rådgivning kan du hos Sikkerhedseksperten købe brandmateriel, førstehjælpsudstyr samt andre sikkerhedsprodukter. Vi sikre din familie, værdier og kæledyr med de bedste produkter og rådgivning.
13

trykalarm.dk

Alarmen er utrolig driftsikker og reagerer lynhurtigt. Har et indbygget GSM modul, hvilket vil sige at den ringer op via et simkort som kan være et taletidskort. Der er derfor ingen ledninger en tyv kan klippe.Jeres anlæg bliver kodet med en 8 cifret anlægskode, som er unik for jeres anlæg.Anlægget har fra starten en 4 cifret pinkode som I, efter montering, ændre til jeres egen personlige pinkode.Hver gang I ønsker ekstraudstyr til anlægget bestiller I hos os, sammen med jeres 8 cifret anlægskod.
14

tva-vagt

TVA-VAGT tilbyder langt de fleste vagt- og sikkerheds-tjenester. Alle Vagt, efterforskning og overvågnings opgaver udføres seriøst og professionelt. TVA-VAGT er medlem af Vagt og Alarmbranchens Arbejdsgiverforeningog tilknyttet brancheoverenskomsten med Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Landssammenslutning.
15

Tyverialarm net

Lockit® tyverialarmen er utrolig nem at betjene og installere.
Når du køber en lockit tyverialarm er der ikke yderligere der skal tilkøbes til systemet, pakkerne indehoder batterier og monteringsbeslag, samt alarmskilte.

Der følger en udførlig dansk brugsanvisning med til tyverialarmen. Når du har købt en Lockit® alarm er der ikke nogle månedlige gebyrer der skal betales til os eller alarmcentraler.

Den eneste udgif.
16

Tyverialarmer og videoovervågning

Gå ferien tryggere i møde med en trådløs tyverialarm, der sender besked til din og andres mobiltelefoner (GSM-alarm) eller fastnettelefon, hvis alarmen udløses.Vores trådløse tyverialarmer akn udbygges med et væld af ekstraudstyr, f.eks. en trådløs røgalarm, som giver besked om røgudvikling gennem alarmenheden.Vi fører desuden et bredt udvalg i overvågningskameraer i høj kvalitet..

DanskeLinks.dk Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks