Til forsiden af Blueday.dk
 
--»  

Haveredskaber

Hus & Have -» Haveredskaber

Her kan du finde diverse haveredskaber og tilbehør til haven. Vi vil samle alt fra plæneklippere til rosensakse og gødning

1

GreenTools.dk

På GreenTools.dk finder du en unik lærketræsserie til haven bestående af fuglekasser, foderhuse, bænke, havebroer, mm.
Vi anvender kun lærketræ fra danske skove der drives bæredygtigt og miljømæssigt forsvarligt. Lærketræ udmærker sig ved en høj holdbarhed i det fugtige danske klima, på grund af et stort indhold af garvestoffer. Alle produkter er samlet med uforgængelige rustfristålskruer..
2

Havenet.dk - Alt det tunge til haven

På Havenet.dk finder du alt hvad du skal bruge til havearbejdet. Belægning, Spagnum, Muld, Kompost, Flis, Haveredskaber, Græs og Planter samt meget mere.
Anlægsmaterialer leveres i praktiske big-bags.
3

Lynex - Fjernstyret Plæneklipper

Lynex er en fjernstyret Terrængående plæneklipper der er udviklet til at køre på skråninger den kraftige transition samt larvefødderne gør at den kan køre på skråninger op til 70° de kraftige slagler klare selv kraftigt og sejt græs der kun slås en gang om året..
4

Multikøb.dk - Værktøj

Multikøb.dk sælger værktøj Elværktøj fra DeWALT, Bosch, Bahco, Stanley, Maglite, Milwaukee Akku Værktøj og Einhell garageportåbner.
Vi sælger husholdningsartikler, køkkenmaskiner bla Bosch, Siemens, Bodum, Continental, Scanpan, Kløverblad, Vipp, Blanco,.

DanskeLinks.dk Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks