Til forsiden af Blueday.dk
 
--»  

Køkken & Bad

Hus & Have -» Køkken & Bad


1 Bedrevvs.dk  Billig vvs

Bedrevvs.dk Billig vvs TopLink

Bedrevvs.dk sælger VVS artikler online til badeværelse, toiletter, gulvvarme, ventilation og radiatorer, oliefyr, oliekedler samt alt i rør og fittings, tagpap, værktøj m.v.

Hos bedrevvs.dk får du leveret VVS lige til døren indenfor 48 timer. Kontakt os for tilbud på større ordrer..
2

Japanske kokkeknive TopLink

På santoku.dk handler vi med japanske kvalitetsknive og med 3 simple klik kan du købe en ny japansk kokkekniv.

Du behøver ikke oprette en konto, du kan betale med dankort og så sender vi fragtfrit til hele danmark..
3

Bad og Fliser

Alt i fliser og klinker, samt bordplader udføres i alle materialer på mål.... Vi forhandler desuden alt til dit badeværelse, hvilket gør os istand til at lave et samlet tilbud på alt fra fliser til armaturer....
4

BYG & INDRET

Byg & Indret er en ny måde at købe håndværk på.Vi bygger efter entreprisemodellen og leverer selv samtlige af de håndværksydelser, som hele dit projekt involverer. Det betyder, at vi kan holde hvad vi lover. Både når det gælder tid, kvalitet og budget..
5

CopenhagenBath

CopenhagenBath er en inspirerende internetbutik der forhandler kvalitetsprodukter i italiensk design.

Gå på opdagelse i den spændende butik, og lad dig inspirere til et nyt badekar, håndvask eller badrumsmøbler. Alle vare leveres lige til døren..
6

Eriksminde-gaardbutik

Eriksminde-gaadbutik.dk sælger og udlejer kreative køkkenredskaber, ting der ikke lige findes i enhver supermarked.

Stedet tilbyder en blandet udvalg lige fra udensdørs æblepresser til tørreapparat til madvarer, hævekurve til gærbrød eller en handy kirsebærudstener eller römertorpf lerfade..
7

fairbuy.dk

super flotte vvs artikler som : vandhane, bruser, badeværelser, vask, koblinger, . Vi er en webshop med adresse i det centrale københavn, varerne kan selvfølgelig afhentes fra kbh efter aftale. www.fairbuy.dk.
8

Flisefrank

Skal du have fliser og klinker i dit nye badeværelse eller køkken kan du finde inspiration og se nogle af vores mange fliser på flisefrank.dk. I vores butik i Støvring kan du se vores store flotte udstilling med fliser monteret, som var det hjemme hos dig selv..
9

Flottebade.dk

flottebade.dk sælger direkte til private uden fordyrende mellemled. Flottebade.dk har prisgaranti.

600 m2. showroom i Ikast som er fyldt med baderumsmøbler, toiletter, spejle, spabade, motionsmaskiner mv..
10

lågeshoppen.dk

LågeshoppenLågeshoppen.dk er for dig, som gerne vil forny dit køkken, bad og garderobe med nye låger og skuffer, som alle har en funktionel ridsefast, og folielamineret overflade. På hjemmesiden har du mulighed for at købe helt nye skuffer og låger efter præcis de mål, dine gamle skuffer og låger har..
11

MiniCooler giver iskoldt vand direkte fra hanen

MiniCooler giver iskoldt vand direkte fra hanen med eller uden brus...Tænk, hvis der kom danskvand ud af jeres vandhane….Tænk, hvis vandet fra hanen var så koldt, at I havde lyst til at drikke det lige med det samme…..Tænk, hvad I ville spare af tid og penge ved ikke at skulle købe danskvand eller kildevand på flasker…...
12

Privatgrossisten.dk

Køb dit VVS online hos Privatgrossisten og spar 30-70 %. Over 65.000 mærkevarer på lager.
Gratis levering & rådgivning. Hurtig og sikker nethandel hos Privatgrossisten.dk
Vi har åbent 365 dage om året og svarer hele døgnet..
13

SamlSelvSkabe.dk

Vi sælger dansk producerede køkkener til lavpris. Priserne er væsenlig lavere end fysiske køkkenbutikker. Vi har en af danmarks hurtigste leverancetider på cirka 6 hverdage. Vi er at træffe hver dag fra 9-20. Vi fører 12 flotte fronter. Vi har endvidere alle typer bordplader samt gode tilbud på hvidevarer. Seriøs betjening, og god kvalitet..
14

SaniNetto

SaniNetto tilbyder VVS artikler med besparelser på 20-70%. Vores professionelle rådgivning sikrer dig altid det bedste køb. Vi har alt indenfor armaturer, olietanke, varmtvandsbeholdere, håndvask m.m. Vi har samtidig en fast, lav fragt på kun 99,- DKK uanset antal..
15

Sauna Shoppen

Den infrarøde sauna har mange fordele - og du har endnu flere fordele ved at hansle med SaunaShoppen.
Vi leverer vil hele landet og kan på grund af det store antal saunaer vi sælger holde prisen helt i bund.
Service er for os en del af en god handel - og baggrund for vores vækst.
Den Infrarøde Sauna benytter Fjern Infrarød varme - også kendt som FIR eller IR-C.
Denne varmeform er let optagelig for kroppen og man bliver derfor hutig var.
16

Spabad

Du ved godt at pris og kvalitet hænger sammen, et spabad er ikke bare et spabad, der er forskel på hvilken plast de er lavet af, et spabad skal kunne tåle mange års brug, uden at blive mat og kedelig i udseende. Vil du vide mere om dit nye spabad, så klik ind på www.jacuzzi.dk eller ring til 39613131, hvor du kan få meget mere at vide om dit næste spabad..
17

Tojiro Kokkeknive

Traditionelt smedede japanske kokkeknive fra producenten Tojiro.
En udsøgt gaveide til de kræsne..
18

Topvvs.dk

Topvvs.dk er en af Danmarks førende & billigste netbutikker indenfor VVS, Hus & Have. Hos Topvvs.dk sparer du op til 70% på dine indkøb.
Topvvs.dk er en autoriserede VVS-installatør med handel på nettet. Topvvs.dk er din sikkerhed for garanti og faglig ekspertise på nettet.
Topvvs.dk yder altid gratis vvs-teknisk rådgivning..
19

VVS - VVS Online hos VVS-Shoppen.dk - Nettets bedste VVS Shop

Hos VVS-Shoppen.dk finder du alt i VVS til nettets bedste priser. Køb alt i VVS hos VVS-Shoppen.dk hvor dit VVS køb håndteres af vores VVS faguddannede kundeservice. Find over 16000 VVS varer i vores online VVS katalog - Kun godkendte varer og registrerede VVS varemærker føres hos VVS-Shoppen.dk.
20

VVS & Byg.dk

VVS butik og byggemarked på nettet. Spar 20-60% på køkken og bad, byggematerialer og VVS-artikler som vandhaner, håndvaske, badekar, toiletter, blandingsbatterier mm. VVS kvalitetsvarer fra Børma, Damixa, Ifö, Vola, Pressalit, Juvel, Hans Grohe, Dansani, Svedberg, Royal Scandinavian, Duravit, Gustavsberg, Mora, Oras, Toni med flere.

DanskeLinks.dk Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks