Til forsiden af Blueday.dk
 
--»  

Haven

Hus & Have -» Haven


1

3xB

3xB besidder knowhow, der bygger på ca. 20 års branchekendskab og erfaring inden for bolig- og erhvervsbyggeri. 3xB tegnes af Rådgivende ingeniør Timo Schröder, der gennem mere end 15 år har drevet selvstændig virksomhed. Rådgivende ingeniør Timo Schröder har herudover været ansat som byggeleder, entreprise- og produktionschef samt som teknisk direktør i Danske og Tyske entreprenørvirksomheder..
2

4Høje Anlægsservice

4Høje Anlægsservice beskæftiger sig med anlæg og pleje af græsarealer, grønne områder samt flisearealer. Endvidere har firmaet specialiseret sig indenfor for en række andre serviceområder som skovservice, juletræssalg og vintertjeneste..
3

AB MILJØ ApS

Havehegn, pileflethegn, raftehegn op pilehegn vi har det hele hos AB Miljø. Bestil dit hegn til haven hos os og få den rigtige vejledning. Vi har også et stort og bredt udvalg i rafter til raftehegn. .
4

Blomsten & Krukken

Sjældne og usædvanlige stauder og slyngplanter. Træer og buske med flotte løvfarver.
Lækre ting til haven til både nytte og pynt - her kan du finde rosenbuer, havepavillioner og et stort udvalg i støbejernskrukker..
5

Buchhave's Møbelmageri

Buchhave's Møbelmageri er et firma, som laver køkkener på bestilling - Køkkener lige efter kundernes ønsker. Alle Køkkener bliver lavet i hånden. Alle Køkkener kan fås malet, bejdset, lakeret, oliebehandlet eller ubehandlet. Malede Køkkener bliver sprøjtemalet i hånden i den farve, som kunden ønsker..
6

Damholmgaard

Specialplanteskole for stauder, græsser og løg. Vores stauder og løg er de lidt mere specielle, de helt nye og dem vi selv ikke kan få nok af. Vi prioriterer at vores stauder dyrkes natur- og dyrevenligt. Det betyder vi sælger hårdføre, nemme planter der blomstrer længe. Men som haveentusiaster ved, er der planter man MÅ have, lige meget hvor besværlige de er. Så dem har vi også nogle af. Vi har rigtig mange græsser og stauder der passser til en lidt mere vild have eller en slags "dansk prærie"..
7

Dansk Marmor

Velkommen til Danmarks største online site med salg af Marmor Kunst til hus og have.
Vi har over 1000 forskellige produkter på hyllerne.
Alt lige fra Fontainer, Balustre, Fuglebade, Søjler, Sokler, Figurer, Statuer og en masse Gips produkter. Levering direkte til døren..
8

Dansk Marmor & Granit Kunst Til Hus & Have

Danskmarmor og Granit kunst tilbyder alle vores kunder alt indenfor marmor og granit kunst til hus og have.

Danskmarmor.dk har altid over 2500 produkter på lager alt lige fra Statuer, Fontainer, Fuglebade, Vandsten, Balustre og meget mere.

Danskmarmor og granit kunst er godkendt af e-handelsfonden. Som den eneste indenfor vores felt..
9

Dorch & Danola netbutik

Dorch & Danola er totalleverandør til trævareindustrien. Her i vores netbutik vil vi tilbyde en masse af vores sortiment. Dorch & Danola arbejder ud fra konceptet at skabe et partner forhold med vore kunder. Dette sker med baggrund i en stor faglig ekspertise, en bred vifte af kvalitetsprodukter og et højt serviceniveau..
10

Eventyr Leg - Naturlegeplads og Legehuse

Eventyr Leg designer naturlegepladser efter dine ønsker og børnenes behov. Vi bestræber os på at lave legepladser, der udfordrer og udvikler store såvel som små børn, i pænt og eventyrligt design.Legepladserne produceres i Robinie stolper, der har lang holdbarhed ved jordkontakt. Øvrige materialer, f.eks. legehuse, gulve og plateauer, udføres i lærketræ..
11

Flagstang - VM Flag

Find din nye flagstang her. Vm flag er din sparringspartner når det gælder flagstænger i både træ og glasfiber.
Det er de senere år blevet et stort hit igen, at have en flagstang til at pryde haven i Danmark..
12

Frøbutikken

Nostalgisk butik, hvor originalerne genoplives og trendy nyheder opleves. Spændende butik, hvor der sælges frø fra gamle sorter og dejlige økologiske grønsagsfrø. I Frøbutikken får man som kunde altid lidt ekstra med i posen..
13

GaveshopDK

Gaveshopdk er stedet, hvor du kan finde gaveideer til haven og terrassen, såsom fuglehuse, figurer i granit finish, olielamper mm Du kan endda sidde på din terrasse og nyde ute-te, som også kan købes on-line på hjemmesiden..
14

gourmetgarage.dk

gourmetgarage.dk forhandler italienske frø fra Franchi Sementi, bl.a. blomsterfrø, basilikumfrø, grøntsagsfrø, tomatfrø m.f..
15

Grøn idé - Tegnestue

Grøn idé beskæftiger sig primært med at tegne private haver, gårdanlæg men generelt sagt tegner vi alt der er grønt. Der arbejdes udover tegning også med undervisning, rådgivning og udarbejdelse af faglitteratur indenfor anlægsgartner branchen..
16

Gårdbutikken Sølund

Gårdbutikken Sølund tilbyder salg af havehuse, pavilloner, redskabshuse og garager. Til børnene har vi legehuse, gynger og klatretårne. Vi fremstiller vores huse i bedste kvalitet og i unikke design. Vi leverer overalt i Danmark.
17 Heidis Legehuse

Heidis Legehuse

Billige flotte legehuse af god kvalitet . Heidis legehuse kan alle samle på en time, det eneste du skal bruge er en akkobore/skruemaskine resten har vi klaret for dig.
18

Husmår fjernes

Regulering / bekæmpelse af husmår i Østjylland. Udlejning / udlåning af mårfælder. Om mår, mårs adfærd, udbredelse, reguleringsmetoder. Priser på fjernselse af husmår gælder i Østjylland (postnummer 8000 - 8900). Ved fjernelsen i andre områder aftales et kørselstillæg. Priserne forsætter eget tilsyn af fælderne: når fælderne er aktiveret, skal de kontrolleres og indberettes 2 gange dagligt uanset resultat. Indberetning kan foregå via SMS, e-mail eller pr. telefon. .
19

Hængekøje Marked Tropical

Hængekøje til afslapning, velvære og gaver. Find åndehuller i hverdagen og slap af i en hængekøje.
Skab din egen oase i haven eller boligen. Unikt velvære og total nydelse. Smidigt vævet hængekøje.
20

Legehuse

Flotte legehuse, i super kvalitet til rimelige priser. Legehuset er lavet i moduler, så det er meget nemt at stille op.
Det kan leveres eller man kan selv hente det på en trailer. Legehuset kan leveres enten med tagsten eller tagplader.
Legehuset kan leveres i ALLE farver. Så du kan få et legehus der passer til dit eget hus..

DanskeLinks.dk Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks