Til forsiden af Blueday.dk
 
--»  

Gør det selv

Hus & Have -» Gør det selv


1 BT Oil Press

BT Oil Press TopLink

På BT-Oil-Press.com finder du oliepressere til produktion af olie, tromlerensere - til rensning af korn, samt vores Slowjuicer maskine til produktion af juice.
Vores Slowjuicer er designet til industriel brug til kommercielle slowjuice producenter.
Vores oliepressere sælges til hele verden, og er en af de mest effektive maskiner i forhold til udbytte.
Vores tromlerensere findes i flere størrelser, og de bruges til at rense frø og andre former for afgrøder for skidt, sten og andre uvelko.
2 Nordicmaling.dk

Nordicmaling.dk TopLink

Nordicmaling.dk er malernes og gør-det-selv folkets foretrukne side. Her kan du blive inspireret og se eksempler på maling samt købe udstyr. Nordicmaling.dk forhandler maling fra de store mærker som Sadolin og Nordsjö og her finder du de absolut billigste priser på maling. Nordicmaling.dk har hele 4 fysiske forretninger i Jylland og bor du f.eks. i Vejle, Kolding, fredericia eller Varde, kan du spare fragten på 50 kr. og afhente din bestilling på adressen..
3

ByggegrundtilSalg

Byggegrunde til Salg i naturskønne områder. Se video med Nybyggerne og hør deres erfaringer med at bygge selv. Hvis du skal bygge selv kan du finde inspiration og information, samt se Nybyggerne fortælle om deres erfaringer..
4

Byggemarked

Byggemarked.nu er Bjørn E. Byggemarked - Valby's internet-butik. Vi har eksisteret i mere end 60 år, og agter at bruge den ekspertise til at servicere vores kunder på nettet med samme omhu som vi gør i vores butik..
5

Byggestore.dk

Byggemarked på nettet. Levering indenfor 2 dage. store besparelser på byggemarked artikler. Kun danske standarder og kvaliteter.
Din trælast på nettet. Hver uge har byggestore.dk tilbud på spændende produkter og byggematerialer. Her er ekstra besparelser, på helt op til 60 %..
6

Carporte og Redskabsrum - Haderup Træeksport ApS

Haderup Træeksport ApS sælger enkelt og dobelt carporte, redskabsrum, brændely og cykelskure. Ved at købe din nye carport eller dit brænderum på nettet sparer du et mellemled og derved en masse penge. Du får en perfekt rådgivning, således du får det rette skur..
7

DEXUS, Rengøringsmidler

Stort sortiment af rengøringsmidler og rengøringsartikler for små og mellemstore virksomheder, men også profesionelle produkter til private kunder. Special rengøringsmidler, pletfjerner, algefjerner, kalkfjerner, KBM moppesystemer, Unger vinduessystemer og meget andet..
8

Dinbox.dk Indbo-& opbevaring

Opmagasinering både for private og virksomheder!. Opbevaringsrum ideel til møbelopbevaring. Lån gratis en flyttebil til at afh. dit flytte gods i, se mere under flyttebil. DINBOX lægger stor vægt på at være konkurrence dygtig på både pris og kvalitet. DINBOX er selvbetjening, hvor kunderne selv sørger for at bringe, placere og igen fjerne deres gods..
9

Dit online byggemarked - Nettobuild.dk

Nettobuild.dk er danmarks førende internetbutik i alt til fritid, hus og have.Vi har specialiseret os i salg af værktøj, haveartikler, belysning & el-artikler, vvs-artikler, varme & ventilation, maling & farveartikler, bolig & living, familie & fritid, dyremad & tilbehør samt foder & landbrugsartikler..
10

Dorch & Danola A/S

Dorch & Danola A/S - Salg af værktøj, maskiner & tilbehør, til gør-det-selv og professionelle. Leverandør af Makita, Hitachi, Festool, Fein, Tormek, Dewalt, Metabo, Elektra Beckum, Woodstar træbearbejdsningsmaskiner og mange andre.Hos os går du aldrig forgæves..
11

Elverdan

Elverdan er en internetbutik med diverse midler til bekæmpelse af alle slags skadedyr. Vi forhandler også varer til husdyr samt brugskunst. Vi har mange års erfaring i fjernelse af skadedyr så vores sortiment består af kvalitets varer som er nøje udvalgt..
12

e-Traelasten.dk

e-Traelasten.dk har samlet trælast og byggemarken i en samlet shop hvor du som kunde har mulighed for i ro og mag at sidde og bestille dine byggematerialer - når det passer dig. På shoppen har vi lagt et bredt udvalg af de mest almindelige byggematerialer tilgængeligt, og alt kan betales direk på shoppen med visa/Dankort eller mastercard..
13

E-Værktøj

På E-Værktøj.dk finder du et stort udvalg af værktøj til både private og professionelle. Vi har mere end 13000 varer på lager, og du finder alt fra el-værktøj og håndværktøj til malerudstyr og luftværktøj..
14

Farvemix.dk

Vi sælger kvalitetsmaling, lakker, træbeskyttelse og tilbehør fra hygæa til professionelle håndværkere samt til "gør det selv markedet".Hygæa har gennem generationer været forbundet med kvalitet, farver og harmoni..
15

Fittings engros

Fittings engros - PP Fittings, El. Svejsefittings, Sprinklere Pop-up, magnetventiler, rør, styringer... Vi leverer alt til vandingsanlæg i bedste priser på landet.Handel med erhverv men snart også med privat kunder..
16

Flottegulve.dk

Flottegulve.dk sælger plankegulve, trægulve, laminatgulve, tæpper, klinker, vinylgulve mv.

Flottegulve.dk har deltaget i programmet velkommen hjem på tv3. med Ibi støvring som vært, her vises flottegulve fra flottegulve.dk. Indehaver Tommy Oversø fik til opgave at leverer nogle flottegulve til programmet velkommen hjem på tv3.

Der blev leveret en superflot eg skibsplankegulv med hvid matlak. Flottegulve.dk har et stort udvalg i sk.
17

Genbyg.dk - Brugte Byggematerialer

Alt i brugte byggematerialer. Brugte døre, vinduer, vvs, el-arktikler, mursten, tegl og meget mere.Et stort udvalg af nye dørgreb, møbelgreb og knopper. Til renovering eller til nye døre, skabe og skuffer.Miljøvenlige malervarer:Linolie, linoliemaling, trætjære og silikatmaling..
18

Gulvlageret.dk

Velkommen til Gulvlageret.dk Gulvlageret.dk - din kommende leverandør af billige kvalitetsgulve. Gulvlageret.dk leverer dit drømmegulv uanset hvad du har i tankerne, alt lige fra et lækkert trægulv til et super blødt tæppe. Med vores mange års erfaring indenfor byggebranchen kan gulvlageret.dk samtidig give gode råd og vejledning til dit bygge- eller gulvprojekt. Den primære målgruppe for gulvlageret.dk er den dygtige gør-det-selv mand der ønsker gode kvalitetsmaterialer til den rigtige pris..
19

Hede Stoker - VVS, VVS-artikler, pillefyr, stoker

Salg af VVS, VVS-artikler, varmeanlæg, stokerfyr, halmfyr, og dele til byg selv stoker.
20

Hegnamanden

Raftehegn og H stolpe hegn. Rafter med og uden bark af gran, fyr, lærk og trykimprægneret fyr. Stolper af egetræ og trykimprægnerede stolper.
Online beregning af materiale forbrug og tilbud på hegn og gør det selv materialer. Mange nyttige oplysninger og hegn og store flotte billeder til udskrivning..

DanskeLinks.dk Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks